Diensten

Vitaal Groep

Meerdere keren per jaar start een groep Vitaal.

Bij de gewichtsconsulente van VITcare krijg je iedere week een persoonlijk consult waarin je voedingsadvies en een voedingsschema krijgt.
Tijdens dit programma trek je 12 weken samen op met de andere deelnemers. De gewichtsconsulten zijn natuurlijk individueel, maar het sporten doe samen met de ander vitaal deelnemers in een eigen groepsles. Deze groepsles is op een dusdanig niveau, dat het haalbaar is voor iedere deelnemer. Tijdens het programma ervaren deelnemers dat hun kracht en conditie toeneemt. Het meedoen met andere groepslessen wordt op deze manier ook haalbaar. Je krijgt ook een eigen trainingsschema om in de fitness te sporten.

Tijdens de gewichtsconsulten van VITcare krijg je jouw persoonlijk voedingsadvies en een voedingsschema.

Vitaal individueel

Train je liever niet in een groep? Het vitaal programma wordt ook individueel aangeboden. Naast de consulten bij VITcare, krijg je een individueel trainingsschema en word je begeleid bij de oefeningen door een van de instructeurs van SportPlaza Ter Apel.

Meten is weten

Om de voortgang in je programma goed te kunnen volgen maakt VITcare gebruik van een professionele Tanita body analyzer.

Een body analyzer is een uitgebreide weegschaal die meet behalve je gewicht ook je botmassa, vetmassa, spiermassa en nog veel meer. Tanita body analyzers zijn toonaangevend en worden ook in de medische wereld gebruikt.

VITcare neemt alle obstakels om tot een gezonde en vitale leefstijl te komen voor je weg. Je moet het natuurlijk wel zelf willen en zelf doen!

De Tanita Body Analyzer!

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.